2013. június 25., kedd

Díjat kaptam

Nagyon köszönöm DLL-nek az elismerést, tényleg :D *nyakába ugrik* Mivel nem ismerek annyi blogost, nem küldeném tovább a díjat. Ha nem baj.





11 kérdés, amire válaszolni fogok:
  1. Ki a példaképed (ha van)? Van, de nem publikus :) Akit említeni tudnék rajta kívül, az Oscar Wilde, ő írásban mindenek előtt a példaképem. És Kosztolányi Dezső.
  2. Milyen a viszonyod a szüleiddel? Anyukámmal nagyon jó, minden hülyeségemet tolerálja, és a Doctor Who-n keresztül a Trónok harcáig mindent megnéz, amit ajánlok neki. Apukámmal is jó viszonyban vagyok, bár vele sokkal nehezebb kijönni T_T
  3. Mi volt az eddigi legőrültebb álmod? A legőrültebb álmaim szintén nem publikusak, mert rájuk lehetne biggyeszteni a nagy 18-ast, de... tegnap éjszaka például Disneylandben jártam élő gorillákkal.
  4. Hobbinak vagy hivatásnak tekinted az írást? Hivatásnak. Imádok írni, szinte egyetlen tehetségem, és még mindig nem mondtam le arról, hogy egyszer sikeres író legyek.
  5. Mi az a tulajdonság, amit legkevésbé tudsz tolerálni? Ha valakiből hiányzik a tolerancia. Vagy ha valaki utálja a Doctor Who-t.
  6. Természetközeli vagy inkább ,,városi" típus vagy? Mindkettő. A városokban nagyobb a kulturális élet, van mozi, színház, könyvtár, de vidéken meg csend van és nyugalom. Most jó nekem, hogy faluban lakok (elérhető közelségre egy várostól), de a tanulmányaim miatt szeretnék majd felköltözni Budapestre.
  7. Veszítettél már el olyasvalamit, ami után sírtál? Sok mindent. Legutóbb tavaly a kutyámat, Szamit.
  8. Melyik korban élnél szívesen, és miért? Nálam ez elég érzékeny kérdés... szinte bárhol, ami nem 21. század (jó, háborús időkben talán nem). Legszívesebben 19. század vége, 20. század eleje. Vagy az ötvenes évek Angliája.
  9. A graffiti szerinted rongálás, vagy művészet? Lehet azt szépen is csinálni, van olyan graffiti, ami tetszik. Mondjuk nekem az már nagyon nem fér bele, ha magántulajdon rongálódik.
  10. Volt-e ovis korodban olyan aranyköpésed, amit a család máig emleget? Hmm... ovis koromban építtettünk kandallót a nappalinkba, és volt egy Sanyi nevezetű kőművesünk, aki addig nálunk lakott. Mikor oviban le kellett rajzolnom a családomat, őt is rárajzoltam, mint negyedik családtag... a szüleim azóta is emlegetik, hogy az óvó néni félve rákérdezett náluk, hogy most hogy is van ez XD
  11. (Kedélyborzoló kérdés, csak mert az kell) Mi a véleményed a homoszexualitásról? Szerintem semmi rossz nincs benne, mindenki tegye azt, ami neki jó. Szörnyű látni, hogyan szenvednek ezek az emberek, ha titkolózniuk kell, vagy elfojtják magukban az érzéseiket.

0 komment:

Megjegyzés küldése

 
Design by Casandra Krammer